Με αγορές άνω των 50€, έκπτωση 5€ στο checkout με τον κωδικό 5050

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΑ FASHION OUTFITS

Τα γυαλιά οράσεως δεν είναι πλέον μόνο ένα λειτουργικό αξεσουάρ που μας βοηθά να βλέπουμε, έχουν γίνει ένα fashion statement του προσωπικού μας στυλ. Από κλασικούς στρογγυλούς σκελετούς μέχρι μοντέρνα σχήματα cat-eye, τα γυαλιά οράσεως μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα και στυλ σε κάθε εμφάνιση. Αν θέλετε να ενσωματώσετε τα γυαλιά στο fashion look σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε με τον σωστό τρόπο.

Αρχικά, επιλέξτε σκελετούς που συμπληρώνουν το σχήμα του προσώπου σας. Δεν ταιριάζουν όλοι οι σκελετοί σε όλους, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε ένα ζευγάρι που να κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, τα τετράγωνα ή ορθογώνια πλαίσια θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας. Εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, οι σκελετοί σε σχήμα cat-eye θα σας βοηθήσουν να μαλακώσετε το σαγόνι σας.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε το προσωπικό σας στυλ. Είστε οπαδός του μινιμαλισμού ή περισσότερο fashion-forward τύπος; Οι σκελετοί που θα επιλέξετε πρέπει να αντικατοπτρίζουν το στυλ σας. Εάν προτιμάτε μινιμαλιστικές εμφανίσεις, επιλέξτε ένα κλασικό σκελετό σε ουδέτερο χρώμα. Αν ακολουθείτε τις τάσεις στη μόδα, δοκιμάστε έναν πιο τολμηρό σκελετό σε έντονο χρώμα ή ένα μοναδικό σχήμα.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το ρούχο που θα φορέσετε όταν επιλέγετε τα γυαλιά σας. Εάν φοράτε πολλά ουδέτερα χρώματα, ένα ποπ χρώμα στα σκελετό σας μπορεί να προσθέσει μια fancy πινελιά στην εμφάνισή σας. Εάν φοράτε πολλά έντονα χρώματα, ένα ουδέτερο πλαίσιο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε το ντύσιμό σας.

Τέλος, τολμήστε το mix and match. Τα γυαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα στην εμφάνισή σας, επομένως μην φοβάστε να παίξετε με διαφορετικά στυλ και σχήματα. Ίσως εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται διαφορετικά πλαίσια.

Η ενσωμάτωση των γυαλιών οράσεως στο fashion look σας μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας και στυλ σε κάθε ντύσιμο. Επιλέγοντας σκελετούς που συμπληρώνουν το σχήμα του προσώπου σας, αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ και συμπληρώνουν το ντύσιμό σας, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα κομψή, edgy και λειτουργική.

Με αγάπη,

Hatch Fashion Team

Εγγραφείτε στην λίστα αναμονής Συμπληρώστε το email σας και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το προιόν είναι και πάλι διαθέσιμο.