Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο +30 2310 689 600, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:00.

Αντικατάσταση Προϊόντων

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο της αρεσκείας μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.
Η πρώτη αντικατάσταση είναι δωρεάν, για κάθε επόμενη αντικατάσταση η χρέωση είναι 5€.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο +30 2310 689 600, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:00, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία τηλεφωνικά.

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προϊόντα που είναι στην κατηγορία Sample

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε.

Παραδώστε το δέμα σας προς επιστροφή στην εταιρία ACS courier με χρέωση παραλήπτη HATCH.GR. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Ενημερώστε μας μέσω email στο info@hatch.gr, για τον αριθμό λογαριασμού (IBAN), την τράπεζα και το όνομα δικαιούχου. Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, πραγματοποιείται η επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας αποστείλετε. Η χρέωση της επιστροφής είναι 5 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών,  τότε το www.hatch.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προϊόντα που είναι στην κατηγορία Sample

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.hatch.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας,
είτε τηλεφωνικά στο +30 2310 689 600, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-16:00.