Επιστροφές

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο +30 2310 689 600, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 7 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε με χρέωση 5€. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 7 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί,  τότε το www.hatch.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.hatch.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας,
είτε τηλεφωνικά στο +30 2310 689 600, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

Φόρμα Επιστροφής

 Συμπλήρωσε Τα απαραίτητα στοιχεία παρακάτω για την περίπτωση που θέλεις να παραλάβουμε το προϊόν προς επιστροφή εμείς από το χώρο σου.

Θα έρθει σε επαφή μαζί σας ένας εκπρόσωπος το συντομότερο δυνατό.