Με αγορές άνω των 50€, έκπτωση 5€ στο checkout με τον κωδικό 5050

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

Η επιλογή του σωστού σκελετού στα γυαλιά ηλίου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν σκελετοί οι οποίοι θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας καλύτερα ίσως από κάποιους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψετε τον τύπο και τις γραμμές που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.
Πως όμως θα καταλήξουμε στο “σωστό” σκελετό που ταιριάζει στο δικό μας τύπο;;;
Όλα ξεκινούν από το σχήμα του προσώπου σας.
Γνωρίζοντας σε ποια κατηγορία ανήκετε, εάν δηλαδή το πρόσωπό σας είναι στρόγγυλο, οβάλ, τετράγωνο ή σε σχήμα καρδιάς θα οδηγηθείτε μόνοι σας στο ιδανικό ζευγάρι. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μίνι οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σκελετό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας.
Σταθείτε μπροστά σε ένα καθρέπτη ή τραβήξτε μία σέλφι φωτογραφία για να καταλήξετε στο σχήμα του προσώπου σας.
Συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό
Επιλέξτε τον σκελετό που σας ταιριάζει και θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας.

Τόσο απλά!!

ΚΑΡΔΙΑ:
Είναι το πρόσωπο το οποίο λεπταίνει ομαλά προς το πιγούνι και ίσως το μέτωπο να είναι σχετικά φαρδύ. Για το σχήμα προσώπου καρδιάς, προτιμήστε γυαλιά με στενότερο κάτω μέρος και ευρύτερο πάνω μέρος. Αυτό θα ισορροπήσει την επικείμενη κορυφή του προσώπου σας. Γυαλιά όπως τα cateye ή τα aviators, τα πολύγωνα αλλά και τα ορθογώνια μπορούν να λειτουργήσουν καλά.
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας στα γυαλιά ηλίου μας.

CATEYE | ΠΟΛΥΓΩΝΑ |ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ | AVIATOR

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ:
Είναι το πρόσωπο χωρίς γωνίες και το σαγόνι στρογγυλεμένο. Για τα κυκλικά πρόσωπα, επιλέξτε γυαλιά ηλίου με γωνίες και δομή που θα βοηθήσουν να αποδοθεί μια εντύπωση πιο μεγάλου μήκους στο πρόσωπό σας. Προτιμήστε γωνιώδη σχήματα όπως πολύγωνα, ορθογώνια λεπτά ή cateye.
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας στα γυαλιά ηλίου μας.

ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ | ΠΟΛΥΓΩΝΑ | CATEYE

 

ΟΒΑΛ:
Με σχήμα ωοειδές, δηλαδή ελαφρώς μεγαλύτερο μέτωπο σε σχέση με το πηγούνι είναι αυτό στο οποίο ταιριάζουν οι περισσότεροι σκελετοί. Αν έχετε ένα οβάλ πρόσωπο, τότε τυχεροί είστε, καθώς σχεδόν όλα τα σχήματα γυαλιών ταιριάζουν με αυτό το σχήμα προσώπου. Δοκιμάστε διάφορα στυλ όπως τετράγωνα, στρογγυλά, oversized, cateye ή ορθογώνια για να βρείτε το αγαπημένο σας.
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας στα γυαλιά ηλίου μας.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ | ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ | OVERSIZED | CATEYE | ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ:
Τετραγωνισμένο είναι το πρόσωπο στο οποίο το μέτωπο, τα ζυγωματικά και η γωνία του σαγονιού έχουν σχεδόν το ίδιο πλάτος. Για το τετράγωνο σχήμα προσώπου, επιλέξτε γυαλιά με απαλές, στρογγυλεμένες γωνίες που θα μαλακώσουν τις γωνίες του προσώπου σας. Γυαλιά ηλίου όπως τα στρογγυλά ή aviator και cateye μπορούν να είναι μια καλή επιλογή.
Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις προτάσεις μας στα γυαλιά ηλίου μας.

AVIATOR | ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ | CATEYE

Πέρα από το σχήμα του προσώπου, λάβετε υπόψη την προσαρμογή και το μέγεθος των γυαλιών. Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να εφαρμόζουν άνετα στη μύτη και να μην είναι ούτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά για το πρόσωπό σας.

Το σημαντικότερο είναι να νιώθετε άνετα και αυτοπεποίθηση με τις επιλογές σας, καθώς τα γυαλιά ηλίου αντικατοπτρίζουν το στυλ και την προσωπικότητα σας. Άλλωστε το μότο μας στη Hatch είναι “Trust and cultivate your taste”.

Με αγάπη
Hatch Τeam

Εγγραφείτε στην λίστα αναμονής Συμπληρώστε το email σας και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το προιόν είναι και πάλι διαθέσιμο.