Με αγορές άνω των 50€, έκπτωση 5€ στο checkout με τον κωδικό 5050

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα. Όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου, αλλά προσθέτουν επίσης μια κομψή πινελιά σε κάθε ντύσιμο. Αλλά με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολη η προσπάθεια να βρείτε το τέλειο ζευγάρι. Ένας παράγοντας που μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας είναι το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν έχετε ξανθά μαλλιά, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κλασικά μαύρα ή ταρταρούγα καφέ. Αυτές οι ουδέτερες αποχρώσεις θα συμπληρώσουν τους ανοιχτόχρωμους τόνους σας και θα προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε εμφάνιση. Οι σκελετοί σε παστέλ χρώμα, όπως το απαλό μωβ, ροζ ή το πράσινο της μέντας, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τις ξανθές, καθώς αναδεικνύουν τους ζεστούς τόνους στα μαλλιά σας.

Οι κοκκινομάλλες μπορούν να επιλέξουν σκελετούς σε παρόμοιες αποχρώσεις, όπως μπορντό ή βαθύ κόκκινο. Αυτά τα χρώματα θα ενισχύσουν τον πλούτο των μαλλιών σας και θα δημιουργήσουν μια συνεκτική εμφάνιση. Οι σκελετοί από ταρταρούγα λειτουργούν άψογα και για κοκκινομάλλες, καθώς ο συνδυασμός των χρωμάτων βοηθά στην εξισορρόπηση της εικόνας του προσώπου σας.

Εάν έχετε καστανά μαλλιά, έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου. Οι κλασικοί μαύροι σκελετοί είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, αλλά μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι λίγο πιο πολύχρωμο. Οι ζεστές αποχρώσεις, όπως το χρυσό ή η καραμέλα, είναι ιδανικές για να αναδείξουν τους ζεστούς τόνους στα μαλλιά σας. Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα σκελετό ή φακό σε ένα έντονο, statement χρώμα, όπως έντονο ροζ ή έντονο πράσινο, για να κάνετε πραγματικά μια δήλωση.

Για όσους έχουν μαύρα μαλλιά, το παν είναι να βρουν τη σωστή ισορροπία. Ενώ οι μαύροι σκελετοί είναι μια κλασική επιλογή που θα ταιριάζει πάντα με τα μαλλιά σας, δοκιμάστε να πειραματιστείτε με σκελετούς σε διαφορετικές υφές ή σχέδια για να προσθέσετε ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας. Οι χρυσοί, οι ασημένιοι και άλλοι μεταλλικοί σκελετοί είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μαύρα μαλλιά, καθώς προσθέτουν μια πινελιά γοητείας.

Ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών σας, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που να αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, σίγουρα θα υπάρχει ένα τέλειο ζευγάρι για εσάς. Απλώς θυμηθείτε να λάβετε υπόψη το χρώμα των μαλλιών σας όταν κάνετε την επιλογή σας και θα βρείτε σίγουρα ένα ζευγάρι που να συμπληρώνει το μοναδικό σας στυλ.

Με αγάπη
Hatch Τeam

Εγγραφείτε στην λίστα αναμονής Συμπληρώστε το email σας και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το προιόν είναι και πάλι διαθέσιμο.